Hoppa till sidans innehåll

Hem

Träning onsdag 10 okt, v41.

05 OKT 2018 13:29
  • Uppdaterad: 05 OKT 2018 13:29

Detta är den näst sista planerade teknikträningen som vi har i höst. Träningen kommer att förläggas till Kultehamn, längs med kulturstigen (se kartutsnitt). Parkering vid angiven plats (P) och sedan samling lite längre uppåt stigen.

De mer erfarna ungdomarna ska träna kontrolltagning i kurvbild. Vi har då en höjdrygg med bra sikt, inom vilket det finns ett tiotal kontroller. Det finns ingen bana, utan kontrollerna tas i den ordning du själv vill, och kanske flera gånger från olika håll. Se kartbilden där några tydliga höjdpartier är markerade med rött. Vilka andra höjdpartier kan du se i detta kartutsnitt? Många av kontrollerna kommer sitta i sänkor och på mindre höjder. Kompass kommer vara ett bra stöd.

För våra yngre löpare finns det ett ”stenmurs-rally”. Du ska springa en bana som går längs snirkliga stenmurar och lite stig. Banan är ca 2 km lång och är markerad med streckad linje på kartan. Pass på för ledstångsbyte! De som är snabba och har ork kvar vid målgång får gärna också pröva den stora kontroll-plock-övningen.

Samling kl 17:45 vid Samlings-punkten (inte parkeringen alltså). Kom i tid nu när skymningen kommer tidigt. Vi skulle vilja att löparna har klocka på sig så att vi alla kan avbryta och återsamlas innan det blir mörkt i skogen (som är beroende på väderlek). Pannlampa ska väl inte vara nödvändigt men kan vara bra till joggen tillbaka till parkeringen.

Ingen älgjakt denna kväll.👍🏃‍♀️

Skribent: Odd Wallander
E-post: Adressen Gömd

______________________________

______________________________

 _Thordén

 

 

______________________________

Postadress:
Brattås CK - Orientering
Jenny Arvidsson, Dalby 145
47395 Henån

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: jarvidsson2005@gmail...

Se all info