Hoppa till sidans innehåll

Hem

Höstträning 2014

16 AUG 2014 15:15
Onsdag 20/8 drar vi igång orienteringsträningen för hösten.
  • Skapad: 16 AUG 2014 15:15

Välkomna till orienteringsträning onsdagar 17.30 - 18.45. Vi utgår från klubbstugan vid Hällevi. Nytt för hösten är att vi samlas uppe vid kuren, för att undvika konflikt med barnens spring och bilarna på vägen.
Nytt för hösten är också att vi kommer att vid två tillfällen samlas på nya orienteringsmarker! Vilken träning som är planerad och vart kommer här på hemsidan. I kommentarfältet till nyheten vill vi att ni för varje orienteringsövning anmäler ert intresse (så vi vet hur många kartor som behövs).
Första onsdagen kommer vi öva på orienteringstekniken därefter genomför vi varannan gång skogsträning (lek och spring i skog/terräng) och varannan gång orienteringsövningar. Alla är välkomna att vara med barn, ungdomar och vuxna. 
På hemsidan kommer också stå om det behövs stöd av föräldrar vid orienteringsövningen. Som vanligt kan man bli lortig och blöt på träningen och heltäckande benklädsel gäller. 
Vi tränar utomhus fram till vintertiden därefter blir det inomhusträning i hallen C35 i Henån, söndagar 17-18.  
 
Troligtvis kommer vi att göra en beställning av klubbkläder i början av hösten. Aktuellt är träning/tävlings tröja och/eller klubbjacka och byxa. Kostnad är beroende av hur många som beställer. Tänk över era ev behov och meddela ert intresse via e-post till Mona olsson.mona@telia.com  eller till oss ledare på träningen. Första träningen tar vi med lite prov på kläder. 
Vänliga hälsningar och hopp om en rolig höst tillsammans i Orustterrängen! 
/Jenny, Magnus, Jan och Odd
Skribent: Magnus Arvidsson

______________________________

______________________________

 _Thordén

 

 

______________________________

Postadress:
Brattås CK - Orientering
Jenny Arvidsson, Dalby 145
47395 Henån

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: jarvidsson2005@gmail...

Se all info